Foto's van All American Weekend NL oktober 2018, gemaakt door Ans Smeenk. (Ans bedankt hiervoor)

Foto's van All American Weekend NL oktober 2018, gemaakt door Peter Janssens. (Peter bedankt !)

All American Weekend NL 2017

Bilder von Tanja Zahn                                                                                   All American Weekend NL 2016

Long distance 2016

Ontbijt / breakfast / Frühstück

Foto's van Hootch All American Weekend NL 2016

Filmpje Jannet Boonen

Foto's A.A.W 2015 Hootch.NL

                      Foto's A.A.W 2015 Gunther Loots

                     Foto's A.A.W. 2015 Richard Been

Voorbereiding All American Weekend NL 2, 3, 4 en 5 oktober 2015

             Drone beelden zaterdag 3okt.2015

                  Drone beelden zaterdag 3okt.2015

                        Foto's A.A.W. 2015  Joop Ploeg

                      Foto's A.A.W. 2014

All American Weekend 3, 4, 5 en 6 oktober 2014, een geweldige opkomst met prachtige unieke auto's. De foto's ook met dank aan o.a. Hootch.nl, Richard Been en PG Fotografie& Design. 


Opname van Joop Ploeg:

All American Weekend 3, 4, 5 en 6 oktober 2014

De voorbereiding.....

Snerttreffen wordt All American Weekend Nederland. 26, 27, 28 en 29 september 2013.

 

Vrijdag 26 september, de voorbereidingen van het All American Weekend 2013 kan beginnen, organisatie en vrijwilligers beginnen met het klaar maken van het terrein.

 

Zaterdag morgen 27 september 2013 eerst een stevig ontbijt, dan kunnen we er deze dag weer vrolijk tegen aan! Er staat van alles op het programma zo te zien vervelen wij ons zeker niet.

 

En wat ziet Marco? Marco, waar kijk jij toch naar? Zie jij soms ergens een vliegje zitten ......... ?

SNERTTREFFEN 2012

Vrijdag 30 November 2012, de voorbereidingen van het Snerttreffen kan beginnen/

Organisatie en vrijwilligers worden wakker, bbrrr...... , het is 's morgens erg koud !!  Nachtvorst en om 8.53 uur slechts 1,3 graad celsius

Als de snert klaar is wordt deze nog even getest.

De lichtshow werd gewonnen door Enrique, de 2e prijs was voor Sjaak, en de 3e prijs ging naar Irene De volgende morgen was er een ontbijt, dit werd geserveerd in een van de mooiste locaties van Nederland, in het naast het treffen terrein gelegen Motorstop café Calluna.

Met een goed gevulde maag werd daarna begonnen aan de rondrit. Deze ging door het fraaie gebied rondom Ommen naar de Lemelerberg.  Onderweg zat Willie al op ons te wachten. Op de Lemelerberg was een tussenstop en werd een kop koffie gedronken, waarna de tocht werd voortgezet naar de veerboot Van Olst. Met een overtocht over de rivier de IJssel.

 

Hierna kwam de verrassing: een rit naar Wezep, het domein van het grootste Corvette museum van Nederland. Als liefhebbers van  American Cars hadden wij hier echt ogen tekort. Een groot aantal blinkende nieuwe en oudere Corvette's werden ons getoond.

SNERTTREFFEN 2011

Het Snerttreffen is een treffen bedoeld voor iedereen die een American Car heeft en er in de winter maand nog een keer op uit wil.

in december 2011 is voor de eerste keer dit treffen georganiseerd, de deelname was niet erg groot, maar de aanwezige Vanners waren zeer tevreden.

Door de verbeterpunten van 2011 proberen wij de volgende treffens steeds te verbeteren, maar zeer zeker te evenaren. Dus heb je American Car van ongeacht welk merk? Wil jij er nog een keer op uit, dit jaar? Dan ben jij welkom op het eerst volgende Snerttreffen van 30 november tot 2 december 2012.